Loek Koopmans

KUNSTENAAR EN ILLUSTRATOR

Guestbook

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

24 Comments

Reply RuSok
9:43 AM on March 26, 2021 
Gratis volledige gids voor Autocad Evgenia Kuritsina
Reply Mircea Panduru
9:54 AM on November 3, 2015 
Wonderful work! :)
Reply Grace Seidel
9:53 PM on October 24, 2015 
I am a fan of your art ever since I saw a picture of Verleifd in a magazine long ago. I have several of your books. Stella and the Berry Thief is so wonderful. Thank you from the US.
Reply Ineke Wieringa
4:42 AM on February 7, 2013 
Ik wil graag mijn grote lof uitspreken voor het boek Kan ik er ook nog bij? Ik ben moeder, oma, voorleesjuf bij kleuters op een basisschool en boekenliefhebber. Ieder jaar in de winter is dit mijn favoriete boek, maar zeker ook van de kinderen! Of ze nu drie (mijn jongste kleinkind) of acht jaar (mijn oudste kleindochter) zijn of daar tussenin, iedere keer is er de verbazing dat zoveel dieren in die verloren want kunnen. En dan ook nog de prachtige illustraties!
Dank voor dit prachtige boek!

Ineke Wieringa
Reply Anne Vollaard
1:22 PM on December 12, 2011 
Beste meneer Koopmans,

Zoals ieder jaar lezen we in deze periode met veel plezier 'Het boompje'. Het boek 'Goud aan het eind van de regenboog' hebben we inmiddels zo vaak gelezen dat mijn dochter Amber het kan playbacken... We willen u bedanken voor deze prachtige boeken, met daarin zoveel indrukwekkende en onvergetelijke illustraties!

Met hartelijke groeten,
Anne Vollaard
Reply Jaap Vermeer
5:14 AM on January 19, 2010 
Hallo Loek en Marijke,
Leuk om je zo onverwacht op de beurs te treffen! Hoop jullie nog een keer samen,met Elsa te spreken om alle belevenissen bij te praten en onze plannen
ben benieuwd hoe de kunstagenda er uit ziet die aangekondigd stond.je website zag er in elk geval goed uit,ik heb haar doorgestuurd naar Mieke Merckx,oud-collega van Elsa van het Leendert Meeshuis en kunstzinnig therapeut! Ben benieuwd hoe het werk waar je op de beurs een opzet voor maakte geworden is! Hartelijke groeten!Ook namens Elsa
Reply Catriona Graciet
6:40 PM on January 14, 2010 
Hello Loek,
I live in Padua and attend a course in Illustration. Tonight, our teacher brought in the book of the Terra exhibition, where I saw your lovely picture. I would like to say thank you and congratulations, it's amazingly nice!!!!
Catriona Graciet
Reply Gaye Meyer
5:48 PM on September 14, 2009 
Mr.Koopmans,
I am an artist who was admiring your illustrations in the children's book, Cinderella. Would you mind telling me your medium that you used in illustrating this book? Do you ever exhibit any of your work in the United States?
Gaye Meyer
Reply Demian Mengerink (Heideveld jr.)
12:57 PM on April 26, 2009 
Geachte heer Koopmans, als creatief ongeleid projecktiel woonachtig aan de Leliestraat 11 en dus buurjochie van Uw zoon( van wie ik de internet-gegevens gekregen heb om de zojuist bezichtigde site met Uw werk te mogen bezoeken) wil Ik mijn mening als niet anders dan GROTE KLASSE aan U te kennen geven. Onder de indruk ben ik van voornamelijk de schilderijen die ik zelf ook al jaren maak maar niet van Uw kaliber! Inspirerend! Hopelijk leuk voor U te horen maar vermoedelijk niet iets nieuws, net als voor mij de kennis van het gras dat bij de buren altijd groener.........
Tof man! Dat wil ik effe gezegt hebbe, dus bij deze, mijn vriendelijk groeten en tot ziens!
Reply Inge
9:12 AM on February 27, 2008 
Dag Loek

Aanstaande Zaterdag is het dan zover, je eigen expositie! Ik heb er zin in als vrijwilligster:wink:

Tot vrijdagmiddag bij de rondleiding!
Groetjes Inge